Airconditioning

Airconditioning is tegenwoordig in Nederland niet meer weg te denken. Nu airconditioning in vele auto's en kantoren wordt toegepast, merken we pas hoeveel invloed de temperatuur van ruimtes heeft op ons gevoel van welzijn. Die temperatuur is mede bepalend voor de prestaties die we leveren. Door een verbetering van de isolatie, het toepassen van meer glas en een beperkte ventilatie, kan de zon de temperatuur van gebouwen flink opdrijven. Niet alleen zonlicht brengt warmte binnen, ook mensen, lampen, printers en computers kunnen een ruimte aanzienlijk verwarmen.

Airconditioning wordt niet alleen toegepast om te koelen, maar kan de lucht ook ontvochtigen en uitgevoerd met een warmtepomp is de installatie in staat om de ruimte te verwarmen. Door een inverter toe te passen kan 20 tot 30% worden bespaard op de energiekosten.

Goede airconditioning  creëert de meest ideale atmosfeer, vrij van tochtverschijnselen en geluidsoverlast.

Net zoals er een grote diversiteit bestaat tussen de verschillende systemen voor verschillende ruimten, bestaat er ook een diversiteit in prijzen. Het is onmogelijk om zomaar te zeggen hoeveel airconditioning kost.

Daarom komt van Weel koeltechniek geheel vrijblijvend bij u langs om de te conditioneren ruimte(n) te bekijken en uw specifieke wensen te inventariseren. Aan de hand van deze twee factoren bespreken wij dan met u hoe we het beste uw woon-werkklimaat  kunnen beheersen.

Bij van Weel koeltechniek ontvangt u dan een all-in offerte wat inhoud in dat u achteraf NOOIT voor bijkomende en onvoorziene kosten komt te staan. Dat is prettig voor u en voor ons.

Dus: als u graag gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot klimaatbeheersing, voor thuis of op het werk, bel ons dan gerust voor een afspraak.Van Weel Koeltechniek werkt volgens de vernieuwde
Leveringsvoorwaarden van de NVKL.