(Jong) Gebruikte Demo-Modellen

Door Van Weel Gecertifeerd

(Jong) Gebruikte Dry Age Demo-Modellen zijn eerder ingezet voor beurzen en workshops. Alle producten zijn door ons getest en gecertificeerd om voor een mooie prijs te verkopen. Voor alle modellen binnen deze categorie hanteren wij de standaard één-jarige garantie en dezelfde voorwaarden en service.

Meer informatie ›

DAC1DS

Het DAC1DS model staat voor Dry Age Cabinet 1 Deurs en is één van onze bestverkochte kasten. Het is een compact model met volledige automatisering in combinatie met een simpel Plug & Play systeem en veel extra opties zoals vleesrekken en lichtfiters.

Beschikbaarheid:
De beschikbaarheid van gereviseerde modellen is fluctuerend. Neem hiervoor contact op.

Relevant Informatieblad:
  Standaard DAC1DS (ENG)

DAC2DS

Het DAC2DS model staat voor Dry Age Cabinet 2 Deurs en is de welbekende standaard onder de collectie. Dit model geeft met haar twee deuren genoeg ruimte voor vrijwel elk formaat rundvlees. Deze kast is beschikbaar met volledige automatisering in combinatie met een simpel Plug & Play systeem en veel extra opties zoals vleesrekken en lichtfiters.

Beschikbaarheid:
De beschikbaarheid van gereviseerde modellen is fluctuerend. Neem hiervoor contact op.

Relevant Informatieblad:
  Standaard DAC2DS (ENG)

Prijzen

Alle Dry Age Demo-Modellen zijn door Van Weel gecerticieerd en zullen altijd met een korting worden aangeboden, deze is afhankelijk van de status. Voor deze korting krijgt u een goed funtionerende DAC met eventuele gebruikssporen maar met de gangbare garantievoorwaarden en service.
 
Neem contact op om naar een specifieke prijs te informeren.

Menu

 Van Weel Koeltechniek werkt volgens de vernieuwde
Leveringsvoorwaarden van de NVKL.

 

Like ons op Facebook!