Dry Age Kasten
In Dry Age Kasten wordt vlees langere tijd gerijpt waarbij de luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur gecontroleerd wordt. Hierdoor wordt het vocht in het vlees verdampt en wordt spierweefsel afgebroken door z’n natuurlijke enzymen. Hierdoor is er sprake van langzame besterving. Het vlees voelt hard en droog aan en ziet er zwart uit. Maar schijn bedriegt: als je het vlees doorsnijdt is het van binnen knalrood en boterzacht!
Vragen of Interresse?
Duurzaam
Met grote trots kunnen wij u meedelen dat de standaard 1 en 2 deurs Dry Age Cabinets, en alle afgeleide hiervan, werken en uitgeleverd gaan worden met een natuurlijk koudemiddel propaan (R600A). Hierdoor lopen wij qua techniek dus voor op het Protocol van Montréal.
Nieuws
Gebruikte Demo ModellenMet een mooie korting.
Meer informatie ❯
Van Weel Koeltechniek werkt volgens de vernieuwde
Leveringsvoorwaarden van de NVKL.